Termeni și condiții

Bine ați venit pe www.amveri.ro! Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza sau obține orice servicii, informații sau materiale prin intermediul acestui site. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Amveri.ro își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni și condiții”.

Site-ul amveri.ro este operat de către persoana juridică AMVERI KNIT DESIGN SRL, persoana juridică cu sediul social în Orașul Ștei, Strada Poet Andrei Mureșanu, Bloc 5, Scara C, Apartament 11, Judetul Bihor, înregistrată la Registrul Comertului Bihor sub nr. J05/1709/24.09.2020, cod unic de înregistrare 43092423.

Accesul pe site-ul amveri.ro este garantat în interes personal respectiv plasarea de comenzi online, informare în privința produselor prezentate pe site, și nu îi conferă dreptul de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor amveri.ro fără acordul prealabil scris al acestuia. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu. Amveri.ro depune toate eforturile posibile pentru a afișa corect caracteristicile produselor, inclusiv compoziția și culorile acestora. Totuși, în functie de sistemul informatic al cumpărătorului, fotografiile pot prezenta usoare diferențe față de produsele ce vor fi efectiv livrate.

1. Amveri.ro deține dreptul de autor asupra informațiilor prezentate pe site
Amveri.ro își rezervă dreptul de deținere al întregului conținut al site-ului: fotografii, texte, elemente de grafică, template-uri, emailuri, etc. Acesta este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

2. Plata produselor
Pentru plata produselor comandate pe amveri.ro, există 3 variante: ramburs la livrarea produselor de către firma de curierat sau plata în avans prin card bancar sau Paypal.

3. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde în țară (Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid Fancourier. Termenul de livrare al produselor variază între 1-5 zile lucrătoare pentru produsele care se fac pe comandă sau 1-3 zile lucrătoare pentru cele pe care le avem pe stoc. Termenul de livrare se regăsește pe pagina fiecărui produs.

4. Garanția produselor
Termenul de garanție, este de 14 zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru produsele ale căror mărime nu este potrivită se poate face un schimb de mărime. Ne dorim să vă bucurați de produsele achiziționate, motiv pentru care vă transmitem recomandările noastre cu privire la îngrijirea acestora. Pe fiecare etichetă de compoziție o să găsiți modul de întreținere al fiecărui produs.

5. Informații despre RETURUL produselor cumpărate
Toate produsele achiziționate de pe amveri, pot fi returnate conform legii, în 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier folosind formularul din pagina
Plată, livrare și retur. Clientul poate denunța unilateral contractul cu amveri.ro fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile calendaristice cf. ord. 34/2014, numai în scris și poate returna produsul/produsele în acelasi termen de 14 zile calendaristice. Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anuntati telefonic sau pe email (contact@amveri.ro) intenția de a returna un produs/mai multe produse. Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul va fi returnat în condiții bune, în punga sau cutia originală, prezentând nici o urma de uzură, în caz contrar ele pot fi reexpediate clientului, acesta suportând costurile de transport.

Vă recomandăm pentru o mai bună desfășurare a procedurii de retur să utilizați servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Produsele pot fi returnate fără invocarea vreunui motiv. Adresa de retur este: Aleea Miron Pompiliu, nr.7, Stei, Bihor, Igna Anamaria, 0740371398. Vă vom înapoia contravaloarea produselor în cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur. Vă rugăm ca acesta să fie completat corect, să fie cont de lei, în caz contrar amveri.ro nu este vinovat pentru depășirea termenului de 14 zile de plată a returului.