Despre noi

Amveri este povestea noastră de familie, a iubitorilor de frumos și nobil. Este o poveste ce își are rădăcini adânci în trecutul generațional, dar care a avut puterea să treacă peste timp și să se materializeze azi în capacitatea de a le oferi oamenilor tricotaje de înaltă calitate.

Amveri este povestea copilăriei eterne, a spațiului atemporal, a momentului în care pielea avea să fie pentru prima dată acoperită de cea mai fină țesătură. Amveri este legatura între trecut-prezent-viitor, pentru că amintește corpului cât este de important că s-a simțit bine, respiră natural și se va situa în centrul atenției, oferind unicitate fiecarei persoane.

Cu o experiență în domeniul industriei textile de mai bine de 20 de ani, noi, cei de la Amveri, am deschis această linie de producție pentru a duce mai aproape de oameni firul de tricotaj, parte a copilăriei fiecăruia dintre noi.

Bumbac, cânepă, lână sunt materia primă, dar și inspirația noastră de zi cu zi, pentru că am înțeles că doar respectând ciclul naturii putem ajunge la formarea unui acord armonios între aceasta și om. Integrate bine, produsele noastre oferă și o formare și o educație în domeniul producției și consumului sustenabil de textile.

Echipa noastră este formată din specialiști în domeniu, care au înțeles importanța fiecărui produs în parte, unicitatea fiecărei tehnici și faptul că, mai presus de orice, actul achiziționării unui produs Amveri este o experiență unică.

Reîntoarcerea către primordial și către materiile prime de bază, care nu sunt supraprocesate tehnic, oferă fiecărei persoane un timp de respiro care poate fi folosit în favoarea ei.

Amveri este o poveste care a devenit realitate, dar care poate fi si povestea ta.